12 Haziran 2017 Pazartesi

Başkan ABDULLAH GÜÇLÜ ile Genel Sekreter MEHMET BEŞİR BİLGİÇ Önderliğinde "TPED (TÜRKİYE PETROLLERİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ) ORGANİZASYONU VE KOORDİNASYONUNDA GELENEKSEL TANITIM TURLARI SÜRÜYOR"

TPED (TÜRKİYE PETROLLERİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ) ORGANİZASYONU VE KOORDİNASYONUNDA GELENEKSEL TANITIM TURLARI SÜRÜYOR
TPAO EMEKLİSİ 45 KİŞİ BÖLGEYİ GEZDİ
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, Ankara’dan "TPED, TÜRKİYE PETROLLERİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ" organizasyonu ile gelen 45 TPAO emeklisini Hasankeyf, Midyat, Mardin, Siirt, TPAO üretim sahalarını gezdirdi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, Ankara'dan TEPED Başkanı ABDULLAH GÜÇLÜ ile TEPED Genel Sekreteri Mehmet Beşir BİLGİÇ önderliği ve rehberliğinde gelen 45 (çeşitli dönem) TPAO emeklisini Hasankeyf, Midyat, Mardin, Siirt, TPAO üretim sahalarını gezdirdi.


TEPED Başkanı Abdullah GÜÇLÜ: "Bölge gezisi kapsamında Ankara'dan Batman'a gelen TPAO emeklilerinin petrol sahaları başta olmak üzere Siirt, Mardin ve Hasankeyf'teki tarihi yerleri gezdikleri bildirildi." TPAO'dan, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada "TEPED Başkanı Abdullah GÜÇLÜ ve TEPED Genel Sekreteri Mehmet Beşir Bilgiç koordinasyonunda" Ankara'dan gelen 45 kişilik emekli heyetini TPAO Batman Bölge Müdürü Gökan Akın, bölge Müdür yardımcısı Tuncay Köse, ve ünite amirleri karşıladı. Destek Hizmetleri Müdürü Ecir Demirkıran ve Sosyal İşler Şefi Necati Adıyamanlı nezaretinde 45, TPAOemeklisi Mardin, Midyat, Siirt, Tillo ve  Hasankeyf; Ayrıca TPAO petrol sahaları da gezdirildi" denildi.
***
TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI EMEKLİLERİ VE ÇALIŞANLARI SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ
Mesleki ve Dayanışma Dernekleri alanında faaliyet gösteren “TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI EMEKLİLERİ VE ÇALIŞANLARI SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ” isimli derneğin ulaşım ve adres bilgileri:
Dernek Adı : "TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI EMEKLİLERİ VE ÇALIŞANLARI SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ"
Faaliyet Alanı : Mesleki ve Dayanışma Dernekleri
Açıklama : Özel sektör çalışanları, Emekliler ve b
elirli bir alanla ilgili Dayanışma Dernekleri
Tel. Numarası : 0 312 231 87 85
E-mail Adresi : info.tpao@gmail.com
Websitesi : 
tpao-emeklileri.blogspot.com.tr
Dernek Adresi : Kızılay, Necatibey Caddesi No: 23, 
Kat: 7, Daire: 13-14
Dernek Başkanının Adı Soyadı : Abdullah GÜÇLÜ
Dernek Genel Sekreteri : Mehmet Beşir BİLGİÇ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder